O nama

“Već dve decenije uspešno zastupamo domaća i strana pravna i fizička lica u svim vrstama postupaka – građanskim, krivičnim, prekršajnim i upravnim, pred arbitražama, sudovima i drugim državnim organima Republike Srbije, kao i pred Evropskim sudom za ljudska prava. Stekli smo zavidnu reputaciju u oblasti naknade štete, odbranama u postupcima za krivična dela opšteg i visokotehnološkog kriminala, privrednim i radnim sporovima…

Pružamo i svaku drugu vrstu pravne pomoći: sastavljanje ugovora, testamenata i drugih izjava volje, statutarna regulativa, konsalting, posredovanje radi prevazilaženja problema ili zaključenja novog posla.

Sve stranke zastupamo sa jednakom pažnjom i predanošću, bilo da je u pitanju veliki sistem kao što je JP “Srbijagas” koji je naš višegodišnji klijent, bilo radnik kome je nezakonito otkazan ugovor o radu. Među našim stalnim klijentima su i mala i srednja preduzeća, ali i sportska društva, dobrotvorne organizacije i neprofitna udruženja građana kao što su Sokolski savez i Društvo srpsko-ruskog prijateljstva kojima pravnu pomoć pružamo besplatno. Besplatnu pomoć od nas dobiće uvek i sve kategorije ugroženog stanovništva, u skladu sa zakonom.

Naš je prvenstveni cilj da svaka naša stranka u potpunosti uspe u ostvarivanju svojih prava i očuvanju svojih sloboda, da ni jedan naš branjenik ne bude nepravedno osuđen ili kažnjen strože nego što to zakon dozvoljava, da svaki naš klijent dobije najviše od pravnog posla koji preduzima.

Svakoga dana učimo, jer savremeni svet nikoga ne čeka. Ubrzane promene pravnog, društvenog i ekonomskog ambijenta, izmene i usklađivanje propisa sa zakonima Evropske unije od nas zahtevaju neprekidno usavršavanje i mi rado sa njima idemo u korak.”

Advokat Slaven Kovačević o sebi i svojim saradnicima